Jesaa's Gin-Tonic is beperkt beschikbaar voor uitdekkingen, hieronder een aantal belangrijke voorwaarden voor de poezen die graag op bezoek willen komen. Neem contact op voor meer informatie en inzage in het dekcontract
Wij horen graag ruim van te voren als u interesse heeft in een dekking van onze kater.
Bel als u denkt dat de krolsheid op gang komt, dan kunnen wij daar rekening mee houden en zullen we u tijdig informeren als de kater toch bezet is. Waar mogelijk zullen we u tegemoet komen.

Voor de poes die op dekking komt

- De poes moet in bezit zijn van een officieel erkend stamboom of afstammingsbewijs.
- De poes moet recent negatief getest zijn op FelV en FIV test mag niet ouder zijn dan 12 maanden en moet af genomen zijn na een laatste dekking van een andere kater.
- De poes moet geŽnt zijn tegen kattenziekte en niesziekte, de enting moet tenminste 2 weken oud zijn en niet ouder dan 12 maanden
- De eigenaar toont alle originele documenten voor de dekking.
- De nagels van de poes dienen recent geknipt te zijn en de poes moet parasiet vrij zijn.
- De poes moet minstens 3 kg wegen

Tijdens het verblijf
- Onze kater is getest op FeLV/FIV en echo getest op HCM & PKD
- Uw poes verblijft bij de kater in zijn schoon en verwarmde buitenverblijf, zij eet mee met zijn premium voeding en krijgt uiteraard voldoende vers drinkwater.
- Wij houden u op de hoogte van de voortgang tijdens het verblijf van uw poes. Er is een webcam aanwezig en indien mogelijk sturen wij u een foto van een dekking.

Garanties & Voorwaarden
Vraag het contract op indien u interesse heeft in een dekking, daar staan alle garanties en voorwaarden in.

Dekgeld
op aanvraag