Jesaa's Gin-Tonic is beperkt beschikbaar voor uitdekkingen, hieronder een aantal belangrijke voorwaarden voor de poezen die graag op bezoek willen komen. Neem contact op voor meer informatie en inzage in het dekcontract
Wij horen graag ruim van te voren als u interesse heeft in een dekking van onze kater.
Bel als u denkt dat de krolsheid op gang komt, dan kunnen wij daar rekening mee houden en zullen we u tijdig informeren als de kater toch bezet is. Waar mogelijk zullen we u tegemoet komen.

Voor de poes die op dekking komt

- De poes moet in bezit zijn van een officieel erkend stamboom of afstammingsbewijs.
- De poes moet recent negatief getest zijn op FelV en FIV test mag niet ouder zijn dan 12 maanden en moet af genomen zijn na een laatste dekking van een andere kater.
- De poes moet gent zijn tegen kattenziekte en niesziekte, de enting moet tenminste 2 weken oud zijn en niet ouder dan 12 maanden
- De eigenaar toont alle originele documenten voor de dekking.
- De nagels van de poes dienen recent geknipt te zijn en de poes moet parasiet vrij zijn.
- De poes moet minstens 3 kg wegen

Tijdens het verblijf
- Onze kater is getest op FeLV/FIV en echo getest op HCM & PKD
- Uw poes verblijft bij de kater in zijn schoon en verwarmde buitenverblijf, zij eet mee met zijn premium voeding en krijgt uiteraard voldoende vers drinkwater.
- Wij houden u op de hoogte van de voortgang tijdens het verblijf van uw poes. Er is een webcam aanwezig en indien mogelijk sturen wij u een foto van een dekking.

Garanties
- Als de poes 9 weken na de dekking niet zwanger blijkt te zijn, mag zij binnen een jaar tot 2 maal terugkomen voor een herdekking.
- Is de poes na 3 waargenomen dekkingen door de kater niet zwanger, dan volgt een restitutie van 50% van het dekgeld, tenzij beide partijen in overleg tot een andere regeling komen.
- Bij een nest met 1 (na n week overgebleven) kitten, wordt binnen een jaar 1 gratis herdekking toegestaan. Bij een nest met maar 2 kittens (na n week overgebleven) wordt er 50% korting gegeven op een volgende dekking van de dan bij ons aanwezige kater, geldig tot 18 maanden na de geboorte van het nest.

Dekgeld
- op aanvraag