Hier wil ik graag aandacht besteden aan de katjes die heel veel voor mij (en ook voor mijn cattery) betekend hebben, maar in de meeste gevallen nog het meeste voor mij zelf. Lieve katjes die ik nooit zal vergeten.
PitaPata Cat tickers
Para Siempre's Fay
16 april 2011 - seal tortie tabby point

Moeder van het "Ben & Jerry's" nestje

Lieve Fay woont bij mijn vriendin in Beuningen, net zoals haar mooie dochter Cyliyana's Blondie Brownie (SBI e)
PitaPata Cat tickers
Yade of the Seven Mills & Rainbow of the Seven Mills
11 november 2008 - blue point
Yade is moeder van het "Celtic" nestje
&
19 mei 2009 - seal tabby point

Twee lieve dames die nu in Almere wonen. Yade heeft veel voor mij betekend in het allereerste nestje voor mijn cattery. Ze heeft mij toen vier heerlijke kittens geschonken. Acair en Avyanna* heb ik daaruit zelf aangehouden.
PitaPata Cat tickers
PitaPata Cat tickers
Roby
11 april 2008 - blue tortie

Lieve Roby was het allereerste vriendinnetje van Cylian. Vanuit een verwilderde kitten van 14 weken was ze in 1,5jaar tijd opgebloeid tot een allerliefste poes.
Roby is heel gelukkig in haar huidige huisje in Groningen met haar twee kattenvriendjes Minoe en Kai.
PitaPata Cat tickers
Mayuri's Sienna
2 april 2011 - blue tortie point

Sienna is het volle (jongere) zusje van Yenthe, een heerlijk poppeding met een diva karaktertje en intens lief. Sienna bleef wat klein en omdat ik haar zus Yenthe heb besloot ik niet met Sienna te gaan fokken. Ze werd een happy castraat, maar ik gunde haar nog veel meer aandacht en goeds. Daarom is zij naar mijn vriendin verhuist waar ze met minder katjes de aandacht hoeft te delen, super baasjes heeft, en ik mijn minimup nog regelmatig zal zien :)
PitaPata Cat tickers
Mayuri's Yenthe
2 maart 2010 - lilac tortie point

Moeder van de "Irish" & "Flowers" nestjes

Yenthe was helaas te dominant om in een grote groep te leven, maar geniet nu van alle aandacht samen met Lilly in hun nieuwe thuis.
PitaPata Cat tickers
Cyliyana's Day-Lilly
15 mei 2012 - lilac tabby point


Lilly is een zachtaardig poesje die precies weet hoe ze met haar mama Yenthe om moet gaan. Lilly voelde zich niet thuis in de drukte van onze cattery en geniet nu volop van de rust en aandacht samen met Yenthe.